Hey hey

Ik ben Annelies, 40 (oh yes!), samen met mannetje-doet-al Joris en mama van 2 schatten van kinderen. Met Smoel & Smile wil ik mijn kennis, passie en ervaring inzetten om ondernemers te helpen zich te onderscheiden, (lees: hen een unieke SMOEL te geven). Daarbij wil ik hen ontzorgen door mijn marketingexpertise aan te bieden.

Het mooiste compliment over mijn logo kreeg ik van een collega die zei “Oh dat zijt gij helemaal”.

Voila, doel bereikt :-) Ben jij de volgende?

  • Mijn lachende smoel zie je tussen mijn vrienden.
  • Mijn serieuze smoel zie je als ik werk.
  • Mijn lelijke smoel zie je als ik nadenk.
  • Mijn nieuwsgierige smoel zie je als ik reis.
  • Mijn ontspannen smoel zie je in de natuur.

Mijn werkervaring:

Als communicatiecoördinator bij verschillende bedrijven bouwde ik jarenlang ervaring op in de creatieve en visuele marketing.  Ik coördineerde meerdere cross-mediale nationale  mediacampagnes van concept tot uitvoering in on- en offline media als radio, tv, print- en online advertising en outdoor affichage maar ook via niche. Ik ontwikkelde websites, VR-films, routekaarten, beursstanden en promobrochures. 


Als brandmanager denk ik creatief mee met ondernemers over hun marketingstrategie en hoe en waar ze deze het best tot uiting brengen. Onderscheiden ze zich voldoende? Klopt de uitstraling met wie ze werkelijk zijn? Zit hun logo en huisstijl goed en zijn ze online vindbaar?


Tijdens mijn grafische opleiding ontwikkelde ik mijn grafisch inzicht. Ik leerde werken met grafische programma's waardoor ik eenvoudige en kortstondige dingen zelf kan aanpassen.  Een tijdswinst voor iedereen.